ШоуБиз

Aнџелина Џоли ставила силикони во градите

После двостраната масектомија во фебруари, на актерката и поставивме силиконски импланти со облик на солза за да изгледаат нејзините гради што поприродно, изјавил нејзиниот хирург Френк.

Покрај тоа што Џоли имала 87% шанси да добие рак, за нејзината одлука да ги отстрани двете дојки допринесува и фактот што нејзината мајка имала карцином на градата, а нејзината баба починала од рак на јајниците.

Нејзиниот доктор изјавил дека не е сигурно дали Џоли ќе ги отстрани и јајниците бидејќи во своето писмо до јавноста нагласила дека операцијата на градите е само почеток.

Напиши коментар