Sweet Home

Апартман со интересен дизајн

Во денешната статија ќе се задржиме на еден апартман со волшебен дизајн, кој се наоѓа во Барселона, Шпанија. Живеалиштето е мало по површина, но за сметка на тоа просторот е максимално добо распореден.

Внатрешниот дизајн е дело на самите сопственици, кои го претвориле во вистинско ремек дело. Ентериерот има крем sидови, шарен мебел и украси за дома.

Елегантниот и стилски изглед вешто кореспондира со шармантното и свежо емитување. .

 

Напиши коментар