← НАЗАД НА БОЗА

Апел за помош на малиот Мартин!

Апел за помош на малиот Мартин!
778 Читања

Драги Пријатели, пред извесно време на нашиот 18 месечен син Марин му беше дијагностицирана Акутна Лимфоцитна Леукемија тип Т која брзо напредува и потребно е итно лекување. Ве замолуваме доколку сте во можност да ни помогнете со ваши донации на отворените жиро сметки.

Благодариме!

Броевите за донации за Марин:
077 – 143 – 077 – Вип
070 – 143 – 102 – Т мобиле

Ви благодарам!

Девизна сметка за сите во странство:
IBAN Code: MK07210501614798334

Благодарам што ни помагате и разбирате…

mmmmm

marin new

m1 new

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk