man fashion

Армани машки јакни

Во Армани колекцијата за 2013. акцентот е ставен на кожните јакни и спортски сакоа. Боите се неутрални, беж, црна и темноплава. Без оглед на вашиот стил, јакните не се во прв план и само го дополнуваат.

Armani_muske_jakne_1Armani_muske_jakne_2

Armani_muske_jakne_3Armani_muske_jakne_4

Armani_muske_jakne_5Armani_muske_jakne_6

Armani_muske_jakne_7Armani_muske_jakne_8

Armani_muske_jakne_9Armani_muske_jakne_10

Armani_muske_jakne_11

 

Напиши коментар