Sweet Home

Атрактивен дом

David Hasselhof, познат како Мич Бјукенон, звезда од серијата “ Чувари на плажата”, поседува навистина прекрасна вила…

Давид оваа вила ја купил 1991. година за 2,9 милиони амерички долари. Се простира на повеќе од 840 метри квадратни, поседува 5 спални соби, 6 бањи, базен, 2 гостински куќи, библиотека… модерниот дизајн на ентериерот, го сочинуваат импресивни декорации. Покрај базенот, се наоѓа водопад, мини спа, тениски терен, летна кујна…

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

KUĆA ATRAKTIVNOG „ČUVARA PLAŽE“

 

Напиши коментар