Мода

Атрактивни и модерни комбинации

Најпрво да ја поставиме границата што ја разграничува атрактивната од вулгарната мода. Атрактивниот изглед како стил може да биде и урбан, вулгарниот не може.

Понекогаш границата помеѓу атрактивното и вулгарното е многу тенка и човек несакајќи може да долови непожелен изглед. Има едно основно правило што треба да го следите за да ја избегнете оваа грешка – никогаш не носете истовремено кратко здолниште и деколте. Нека биде или едното или другото.

Друго важно правило е за анимал принтот – мошне е модерен но ако не знаете правилно да го користите лесно станува вулгарен. Дозволен е само еден акцент во анимал принт, или чевли, или само чанта и сл.

Погледнете ги аутфитите што ги избравме за денес и видете како овие девојки изгледаат атрактивно и истовремено урбано – тоа е нашата цел!

"Untitled #200" by yjmunson on Polyvore

"Untitled #216" by yjmunson on Polyvore

"Untitled #171" by yjmunson on Polyvore

Untitled #190, created by yjmunson on Polyvore

"brown and coral." by cesmithe on Polyvore

"Day to Night" by button519 on Polyvore

Think Pink!, created by wishlist123 on Polyvore

"Casual Friday" by doris610 on Polyvore

Sunshine and Stripes by chloe-813 on Polyvore

"Oranges and Lemons" by chloe-813 on Polyvore

"Animal Print" by chloe-813 on Polyvore

Black and Pink by chloe-813 on Polyvore

"DVF Halter Top~ 1" by chloe-813 ❤ liked on Polyvore

"mixing business with pleasure" by jacoberly on Polyvore

"Untitled #14" by jacoberly on Polyvore

Love!

"Coral and beige Summer Outfit" by natihasi on Polyvore

"jalapeño hint of gold" by cuttclose ❤ liked on Polyvore

"Neon Belly Owl Studs"

"sun burst" by cuttclose ❤ liked on Polyvore

"LC Casual" by yjmunson on Polyvore

Love the middle outfit

 

Напиши коментар