← НАЗАД НА БОЗА

Azimut Grande 95 јахта

Azimut Grande 95 јахта
566 Читања

Најновиот модел Grande од Azmut, фантастичната Grande 95 RPH јахта, ќе биде претставена во пролет следната година…

Како дел од колекцијата Grande , линијата на луксузни јахти од италијанското бродоградилиште претставува овој нов брод, нов диазјн и иновативни решенија. Новата јахта на овој луксузен бренд има уникатен изглед и совршени завршни детали.

Овој брод може да се нарече совршено место за уживање заради својата просторност, пет величествени кабини и волшебни главни кабини на главната палуба. Постојат и четири ВИП кабини на долната палуба, од кои секоја има своја приватна бања . Цената на оваа престижна јахта која веќе разбуди голем интерес е 6.8 милиони евра.

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

AZIMUT GRANDE 95 JAHTA

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk