Motherhood

Бебе што спие – најубавото нешто на светот!

Секој родител ќе се согласи дека најубавото нешто на светот е бебе што спие. Ако сепак ви е потребно малку убедување, погледнете ги фотографиите на Tracy Raver.

Американската фотографка уловила фантастични моменти на нежност и среќа која зрачи од нежните телца и блажени лица на бебенцата кои спијат.

Погледнете ги овие преслатки фотографии кои ќе ве исполнат со позитивна енергија и ќе ви покажат што е она најважното во животот… среќата на нашите најмили!

Да спиш като бебе (1)

Да спиш като бебе (2)

Да спиш като бебе (3)

Да спиш като бебе (4)

Да спиш като бебе (5)

Да спиш като бебе (6)

Да спиш като бебе (7)

Да спиш като бебе (8)

Да спиш като бебе (9)

Да спиш като бебе (10)

Да спиш като бебе (11)

Да спиш като бебе (12)

Да спиш като бебе (13)

Да спиш като бебе (14)

 

Напиши коментар