ШоуБиз

Бела како креч: Лејди Гага повторно ја шокираше јавноста!

Иако веќе се навикнавме од неа да очекуваме се и сешто, Леји Гага продолжува да ја шокира јавноста појавувајќи се на улиците на големите градови во крајно чудни изданија.

FFN Lady Gaga FFUK 102813 51245573 Bela kao kreč: Lady Gaga u još jednom čudnom izdanju!

Па така, пеачката се појави во Лондон бела како креч од глава до пети, а ништо помалку не беше чуден и нејзиниот жолт фустан кој го носеше на себе. Таа претходниот викенд учествуваше во еден геј ноќен клуб “G –A –Y” каде беше потполно гола.

FFN Lady Gaga FFUK 102813 51245582 Bela kao kreč: Lady Gaga u još jednom čudnom izdanju!

FFN Lady Gaga FFUK 102813 51245579 Bela kao kreč: Lady Gaga u još jednom čudnom izdanju!

 

Напиши коментар