Bridal

Бидермаери во тренд

Бидермаерите пленат со радост и топлина баш како и самиот ден на венчавката. Бисери, модерни украси од стакло, сатенски траки, тилови и други природни матрјали, се детали кои на бидермаерот му даваат посебен сјај. Изборот на самото цвеќе, зеленило и другите детали треба да се вклопат во тоалетата на невестата, но и да ги пратат моменталните модни трендови.

 

Bidermajer

Bidermajer

Bidermajer

Bidermajer

Bidermajer

Bidermajer

Bidermajer

 

 

Напиши коментар