Bridal

Бидермаери – задолжителни на секоја свадба

Пролетните невести имаат голем избор на цвеќиња и огромна палета на нијанси. Есенските невести се пред предизвик доколку сакаат есенско цвеќе кое е шик и интригантно. За тој предизвик имаме креативни решенија во вид на бујни, необични и богати аранжмани со многу интересни текстури.

Овој период од годината бара длабоки и драматични бои од оние во лето. Дали тоа ќе биде опуштен и природен бидермаер или детално украсен букет, изборот е на вас.

 

 

Напиши коментар