ШоуБиз

Бионсе и Џеј Зи ја прославија годишнината од бракот на Куба

Бионсе и Џеј Зи предизвикаа огромна гужва на улиците на Хавана, каде ја одбележаа петтата годишнина од својот брак. Над десетици обожаватели го обиколија познатиот пар, а посебно внимание предизвика Бионсе, која ја покажа и својата нова фризура.

article 0 191803BA000005DC 236 634x967 Bijonse i Džej Zi: Proslava godišnjice braka na Kubi

article 2304157 19180769000005DC 537 634x504 Bijonse i Džej Zi: Proslava godišnjice braka na Kubi

article 2304157 19182DE8000005DC 887 634x558 Bijonse i Džej Zi: Proslava godišnjice braka na Kubi

article 2304157 1917FEDF000005DC 816 634x580 Bijonse i Džej Zi: Proslava godišnjice braka na Kubi

 

Напиши коментар