Керозин

BMW X4 Концепт

Тоа е тоа, концепт на новиот crossover модел од BMW X4, на официјалните фотографии…

Иако некои делови нема да завршат на производниот модел, можете да насетите како ќе изгледа новиот модел кој ќе излезе во 2014…

X4 е малд и помал брат на X6, и веројатно исто така ќе се продава како Sports Activity Coupe – SAC. Се базира на последниот X3 модел, со спортски облик и преден и заден дел кои неодоливо подсетуваат на F30.

Главниот директор на BMW, Норберт Реитхофер изјавил дека X4 ќе биде долг околу 4,65м и ќе ги користи моторите кои се користат и за X3.

BMW X4 KONCEPT

BMW X4 KONCEPT

BMW X4 KONCEPT

BMW X4 KONCEPT

BMW X4 KONCEPT

 

 

 

Напиши коментар