man fashion

Bogner – Пролет/Лето 2013

Колекцијата ја сочинуваат исклучително квалитетни матерјали, богати и иновативни детали. Преовладува елегантениот спорски стил.

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

BOGNER – PROLEĆE/LETO 2013

 

Напиши коментар