Мода

Бојата на 2013 година е…

Оваа година апсолутен хит помеѓу боите ќе биде смарагдно зелената. Оваа нијанса беше одредена како бојата на 2013-та од институтот Пантон, кој е еден од светските лидери кој ги диктира колор тенденциите.

 

Напиши коментар