Дестинации

Боженствен хотел во Њујорк

Оние кои редовно го посетуваат Њујорк во потрага по добар луксуз, веќе одамна ја знаат оваа адреса…

Иако е сместен во итекако живиот и преполн со гужва дел на Њујорк-Менхетен, овој хотел неодоливо потсеќа на мирните и отмени француски хотели.

Elysse хотелот е право културно место за патниците кои се во потрага за нови знаења и култури. Им овозможува на своите гости удобен престој во огромна дневна соба опремена  како библиотека, со завиден избор на книжевни дела, како и бесплатен интернет пристап во сите простории, феноменален камин за топла атмосвера, како и скапоцени клавири во подобро опремените соби. Не треба да ја заборавиме и феноменалната услуга на персоналот. Овој хотел е еден од најпрестижните хотели во Њујорк.

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

ELYSEE HOTEL U NJUJORKU

Напиши коментар