Bridal

Боженствени венчаници од Krikor Jabotian

Сигурно имате некакви идеи за тоа како треба да изгледа вашата венчаница кога ќе дојде тој момент. Силуета тип сирена, без прерамки, со обем во долниот дел или венчаница во боја…

Денес ќе ви претставиме една уникатна колекција венчаници, дело на Krikor Jabotian, кои ги проширија нашите погледи за “типичниот“ фустан, за тој толку специјален ден.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар