ШоуБиз

Бремената Ким Кардашијан со пиштол

Ким Кардашијан дефинитивно не може без да направи некој гаф. Еден месец после ужасната трагедија со 20-те убиени деца во Њутон таа изјави дека е силно против употребата на оружје. Дури упати јавна молба кон сите свои фанови да се обединат во името на новиот закон за оружје во САД.

Меѓутоа неколку седмици подоцна, Ким ја вознемири јавноста објавувајќи фотографии од нејзиниот нов пиштол декориран со скапоцени камења. Веднаш после тоа сите нејзини „верни“ фанови ја нападнаа со остри коментари.

„Ти имаш преголемо влијание во општеството, за да бидеш слепа и арогантна! Невини луѓе и деца секој ден умираат, а ти покажуваш колку скап и убав пиштол имаш?“

Веднаш после ваквите коментари од страна на фанови и медиуми, фотографијата беше тргната од профилот на Ким.

 

Напиши коментар