ШоуБиз

Британските медиуми: Кејт ќе се породи на 13. јули!

Кејт Мидлтон треба да се породи на 13. јули, тврдат британските медиуми.

Според “Мејл”пријатели на маладиот брачен пар имаат информација дека терминот за породување е 13. јули и тоа токму за време на четридневната прослава по повод 60. години од крунисувње на кралицата.

Се очекува дека Кејт ќе биде во приватната болница Sent Meri, во истото породувалиште каде се родил и Вилијам.

Островските медиуми веќе составиле листа од познати личности кои се родени на 13. Јули па пишуваат дека бебето ќе биде во “добро друштво”.

Напиши коментар