ШоуБиз

Бритни Спирс повторно во друштво на бившиот маж!

Бритни Спирс и Кевин Федерлајн одамна не се во брак но нивниот однос е крајно пријателски. Зато и не чуди тоа што тие двајца го поминале денот во Конга паркот, во Калифорнија, каде што биле присутни и нивните синови, Шон Престон и Џејден Џејмс. Во нивно друштво била и сегашната девојка на Кевин Викторија Принс со својата керка. Изгледа дека сите заедно се забавувале!

 

Напиши коментар