man fashion

Brooks Brothers машка колекција

Brooks Brothers имаат нова линија на машка гардероба, со ограничено издание, инспирирано од филмот кој наскоро ќе ја доживее својата премиера, “The Great Gatsby” со Леонардо ДиКаприо во главната улога.

Оваа колекција вклучува кроени одела, смокинзи и одвоени парчиња како што се спортски сакоа и панталони, вратоврски, трегери, кондури и други аксесоари.

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

BROOKS BROTHERS MUŠKA KOLEKCIJA

 

Напиши коментар