Убавина

Брза тридневна оризова диета

За оние кои сакаат да ослабат брзо, нудиме итна 3 дневна оризова диета која може да ве ослободи од 2,5 килограми, но за 6 месеци може да ослабнете и до 12 килограми доколку ја применувате еднаш месечно. Не смее да се користи почесто од тоа.

ПРВ ДЕН

Појадок: јаболко, 100гр варен ориз со рендана кора од лимон.

Ручек: супа од зеленчук, 150гр салата од зеленчук, 100гр варен ориз и една лажичка маслиново масло.

Вечера: супа од зеленчук, 100гр варен ориз со варен морков.

ВТОР ДЕН

Појадок: портокал, 100гр варен ориз со свежи билки и една лажичка павлака.

Ручек: супа од зеленчук, 100гр варен ориз.

Вечера: 100гр ориз, зеленчук.

ТРЕТ ДЕН

Појадок: грејпфрут, 100гр варен ориз со малку цимет.

Ручек: супа од зеленчук, 100гр салата од краставици со една лажичка маслиново масло.

Вечера: супа од зеленчук, 100гр варен ориз, и 150гр брокула.

Пред да ја започнете диетата, консултирајте се со вашиот лекар.

 

Напиши коментар