Убавина

Burberry маникир

Прочуениот кариран дезен врз бежова основа е вистинска класика во жанрот. Видеото ќе ви покаже како се прават Burberry нокти, а за целта ќе ви бидат потребни – основа, лак во беж боја, црна, бела и црвена, топ лак и тенка четка со која ќе ги цртате линиите.

Напиши коментар