Мода

Carolina Herrera за жените со префинет вкус

Драматична сензуалност и емоции. Дизајнерите на Херера овој пат своето внимание го насочиле во минатото, црпејќи инспирација од модата карактеристична за 40-те години на минатиот век. Боите кои се особено актуелни во колекцијата, а и воопшто за сезоната се смарагд зелената и бојата на црно вино. Колекцијата е збогатена со одлични принтови, кои придаваат модерен печат врз класичната основа.

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (1)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (2)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (4)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (5)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (9)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (10)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (11)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (15)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (16)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (17)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (19)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (20)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (22)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (23)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (24)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (26)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (27)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (28)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (29)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (30)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (32)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (33)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (34)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (36)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (37)

Carolina Herrera Fall-Winter 2013-2014 Collection (38)

 

 

Напиши коментар