ШоуБиз

Цензура за голотијата на Греми наградите!

Наградите Греми се познати како домаќин на едни од најинтересните музички настапи во живо и подиум за најпровакативните стајлинзи.

Но тоа останува во архивите на шоу бизнис историјата, бидејќи од CBS подготвиле „Wardrobe Advisory “ односно препораки кон ѕвездите да се прилагодат кон новите дрес код правила за настанот Греми. Дамите кои учествуваат на настанот според новите одредби треба да бидат адекватно и пристојно облечени.

Кон пимото била прикачена фотографија на Пинк од 2010-та година кога пејачката се појави на Греми наградите облечена еве вака:

А еве и дел од останатите стајлинзи кои не добиле одобрување:

 

Напиши коментар