man fashion

Cerruti 1881 Пролет/Лето 2014

Креативниот директор Cerruti 1881 Aldo Maria Camillo, ги задржа јасните и остри линии во својата втора колекција за оваа позната француска модна куќа…

Креирајќи опсег за модно обавестените мажи кои ги ценат вонвременските креации, Camillo и понатаму се држи до опуштените кроеви.

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

CERRUTI 1881 PROLEĆE/LETO 2014

Напиши коментар