Art & Crafts

Четири супер плетенки за почетници

Со оглед на тоа дека плетенките во сите облици се и понатаму многу популарни, погледнете четири видеа кои ќе ви помогнат да ги направите(секако, доколку имате полудолга или долга коса).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B-FfcTn7Oy8

Напиши коментар