Мода

Чевли од типот “Балетанки”

Скоро и да нема жена која нема барем еден пар чевли од типот “балетанки” во својата гардероба.

Балетанките кои ќе ви ги презентираме, се толку фасцинантни и свежи што нема да можете да се задоволите само со еден пар.

Овие чевли можат одлично да се вклопат во сите светли бои, па дури и во пастелни нијанси и животински отпечатоци. Исто така тие идеално се комбинираат и со романтичните фустани, кои се многу актуелни ова лето.

 

Напиши коментар