Bridal

Чевли за вашата венчавка со боја на слонова коска

Критичарите велат дека чевлите со боја на слонова коска не се повеќе во мода, меѓутоа тие се и понатаму енормно популарни помеѓу идните невести од една едноставна причина – изгледаат одлично.

cipele-boje-slonove-kosti-1cipele-boje-slonove-kosti-2

cipele-boje-slonove-kosti-3cipele-boje-slonove-kosti-4

cipele-boje-slonove-kosti-5cipele-boje-slonove-kosti-6

cipele-boje-slonove-kosti-7cipele-boje-slonove-kosti-8

cipele-boje-slonove-kosti-9cipele-boje-slonove-kosti-10

Напиши коментар