ШоуБиз

Чија популарност е поголема

Beyonce I Jay-Z  ова лето ќе се такмичат во популарноста, бидејќи и двајцата најавија спектекуларни турнеи за кои владее огромна заинтересираност.

Поп дивата Beyonce ќе ја започне својата турнеја  во април со концертот во Белград, додека нејзиниот сопруг најави дека ќе ја започне турнејата во јули заедно со Џастин Тимберлеик. Со оглед на тоа дека владее голема заинтересираност за нивните концерти,се очекува да избие права битка помеѓу сопружниците во тоа чиј настап ќе биде по посетен.

Напиши коментар