← НАЗАД НА БОЗА

Чипката – идеална комбинација

Чипката – идеална комбинација
917 Читања

Чипката е матерјал кој е клучен за оваа сезона. Доколку сте романтична душа, овој нежен балетски изглед е вистинскиот избор за вас.

SML

SML

SML

SML

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk