Мода

Christian Louboutin пролет/лето 2013

Уживаме во елегантните потпетици, дискретниот шпиц и свежите бои. Louboutin со својата нова колекција на воведува во возбудлива сезона зачинета со сите нијанси на тиркизната боја, суптилните украси и специфичната женственост со која ја крунисува секоја колекција.

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Christian Louboutin

 

Напиши коментар