Дестинации

Чудесно одморалиште во Индија

Виско рангирано меѓу луксузните одморалишта на светот и окружено со бујните индиски џунгли, “Oberoi Vanyavillas”,Ranthambore, на своите гости им посакува топло добредојде со домашен кекс, вкусно кафе и најсовремена Hi-tech опрема. Доколку се одлучите да го посетите ова одморалиште во мај или јуни голема е веројатноста да ја видите најголемата мачка на светот- бангладешкиот тигар.
Одморалиштето се состои од 25 големи шатори кои се распоредени во џунглата. Тука се наоѓа и голем базен како и прекрасни градини кои одземаат здив. собите се навистина несекојдневни и нивната луксузна внатрешност представува прав контраст од надворешноста на шаторот.
Во понудата се и голема библиотека како и ресторани со национална индиска кујна кој во својата понуда имаат и скапоцени вина и томпуси. Цената за едно ноќевање се движи од 249 долари па нагоре, но можете и да преговарате.
Погледнете ги фотографиите од ова несекојдневно одморалиште:

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

ČUDESNO ODMARALIŠTE U INDIJI

 

Напиши коментар