Motherhood

Чудо на раѓањето: пред и потоа

Во денешната статија решивме да ви прикажеме галерија со слики од мајки и нивните бебиња пред и по раѓањето.

Ова се фотографии кои навистина ќе ви го стоплат срцето:

 

Напиши коментар