Мода

Црни комбинации

Еве добри вести за оние кои ја сакаат црната боја  во својтата гардроба: црното е без сомнение mainstream оваа сезона!  Жените кои сакаат лесно и брзо да се облечат , а притоа да изгледаат елегантно и максимално да го намалат времето потребно за дотерување, сигурно ќе се одлучат за црни комбинации. За таа цел ви подготвивме неколку интересни предлози.

I love black and khaki

Peach, black, and khaki..... gorgeous

animal print

#black #cardigan #white #khaki

Khaki & Black

Black and Khaki

Black and Gold

black and gold

Black and gold

Black & Gold

gold & black

Black Maxi Dress, denim jacket, brown accents:)

 

Напиши коментар