Bridal

Црно – бела рапсодија од Vera Wang

Раскошна чипка и слоевите од  тул како и секогаш добиваат потполно нова димензија кога со нив ракува Vera Wang. Женствени и деликатни, венчаниците оваа сезона доаѓаат со долги кожни ракавици кои испраќаат порака дека се наменети за невести со став. Деталите од црна чипка додаваат на ефектот на луксуз и авангарда.

Колекцијата ја одликуваат  едноставни чиси кроеви кои ја нагласуваат фигурата и кои се само на некои места пресечени со црна ткаенина, што се заедно дава една модерна и елегантна колекција.

Vera WangVera Wang

Vera WangVera Wang

Vera WangVera Wang

Vera WangVera Wang

Vera WangVera Wang

Vera WangVera Wang

Vera Wang

 

Напиши коментар