Motherhood

Да им дадеме на децата вистински пример!

Децата гледаат се што ние возрасните правиме и не имитираат во тоа. Токму поради таа причина треба да го правиме она што е исправно и на нашите деца да им дадеме вистински пример. Пример кој вреди да се наследи.

Погледнете го ова фантастично видео кое ќе ви покаже дека децата го прават се она што го прават возрасните.

 

Напиши коментар