ШоуБиз

Дали ви се допаѓа Адел без шминка?

Адел секогаш тврди дека се прифаќа таква каква што е, но неможе да ги натера и другите да не ја потсетуваат постојано за нејзиниот физички минус во однос на килограмите. Дури и самиот Карл Лагерфилд не се воздржа да го каже своето мислење на таа тема, макар што после тоа се извини за неудобниот коментар.

А денес нема да коментираме повеќе за килограмите, туку за тоа како таа реално изгледа без сценски мејкап. Погледнете:

 

1 Коментар

Напиши коментар