Дестинации

Дестинација – Русија, Сочи

Сочи е голем град и полн со сообраќај.

Богатите вложувачи се потрудиле да го претворат Сочи во ресорт од светската класа. Успеале во тоа, иако се наоѓале далку од брегот на Црното море. Инаку морето тука е навистина топло и чисто.

Сочи е и понатаму отворен за инвестиции. Секоја година добива се подобар изглед и статус. Сезоната е најдобра од мај до септември, најголемата гужва доаѓа во јули и август, што дополнително ги зголемува цените на ова скапоцено место.

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

DESTINACIJA - RUSIJA, SOČI

 

Напиши коментар