Prison brake

Девојката која му ги насолзи очите на светот (Видео)

Зошто си овде ? “ – Праша жирито. “Тука сум за да победам” – Одговори таа.

Лили Мекклауд е само обична “девојка” на 54 години со 3 деца, 7 внуци и необичен талент. Таа пее како…

Таа пее со срце и душа, страст и непоколебимост дека ќе победи. Таа пее така, и сеедно, веќе го освои светот!

Исполнувањето на оваа жена во американскиот X Фактор му ги насолзи очите на жирито и на публиката. Зошто, да – гласот и е едноставно неверојатен. Но Лили има нешто многу повеќе. Таа секогаш сакала да биде пејачка, извинете – sвезда. Таа не се откажала од својот сон. Таа излегува на сцената на X Фактор, решена да успее.

И што да ви кажеме? Кога самото жири по нејзината изведба вели: “Каде беше до сега?”.

Ке ја поделиме со вас нејзината изведба не само затоа што вреди да се слушне овој глас, туку затоа што едноставно мора да се запознаете со еден човек кој безусловно верува во своите соништа.

Напиши коментар