Мода

Diesel Black Gold pree-fall 2014 колекција

Diesel Black Gold pre-fall 2014 колекцијата е наменета за модерните, градски девојки со изграден стил.

Последната Diesel Black Gold колекција содржи рокерски парчиња – доминира кожата и металик деталите. Колекцијата ја сочинуваат моторџиски јакни, кожни панталони, смели сакоа, додека женствените црни фустани со прозрачни елементи, овозможуваат мекост на грубата моторџиска колекција.

 

Напиши коментар