Bridal

Дијаманти во боја

Само еден во 10.000 дијаманти има природна боја, и тоа се воглавно нијансите на жолта, црвена, плава и кафена. Меѓутоа со помош на современите методи на бијадисување, можете да ги добиете скоро сите бои. Затоа е ова парче одличен избор за идните невести кои сакаат да имаат нешто посебно и различно.

Вереничкиот прстен не мора секогаш да биде со голем камен кој блеска, бидејќи негогаш едноставноста е прав начин да ја покажете својата приврзаност за некоја личност.  Многу дами ќе се одлучат нивниот веренички прстен да биде суптилен и на нежен начин да ја симболизира вечноста на бракот и љубовта. Затоа оваа година вереничките прстени во форма на бурми ќе бидат еден од трендовите .

 

 

Напиши коментар