Sweet Home

Дизајн на соби за тинејџерки

Направете вашата тинејџерка да се чувствува како принцеза во својата соба, со помош на малку фантазија и креативност…

Декорацијата на соби за тинејџерки е поинаква од онаа за момчињата. Секоја тинејџерка сака своја соба во која ќе се чувствува како принцеза во дворец. За таа цел ќе ви покажеме неколку фотографии со идеи за модерен дизајн на соби наменети за млади девојчиња. Помеѓу овие идеи за дизајн има различни решнија за декорација  – од озбилен и работен ентериер до многу популарните розеви, портокалови и црвени аранжмани. Секоја од овие соби е практична бидејќи вклучува работен простор, мали полици за книги и музички дискови како и прекрасни плакари специјално дизајнирани за девојчиња во тинејџерските години.

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

DIZAJN SOBA ZA TINEJDŽERKE

 

 

Напиши коментар