← НАЗАД НА БОЗА

Дизајнерско чудо во срцето на Сингапур

Дизајнерско чудо во срцето на Сингапур
776 Читања

Форбс го нарекува “Parkroyal on Pickering“ дизајн на иднината. И тоа не е случајно бидејќи импозантната градба која се наоѓа во срцето на Сингапур го привлекува вниманието со својот уникатен и впечатлив дизајн. 367 соби на површина од 15 000 м2, мимималистички дизајн, еколошки материјали и градина со површина од 300 м2.

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk