man fashion

Дизел за пролет 2013

Дизел машката колекција за пролет и лето 2013. е одреден спој на формален, војнички и кежуал стил. Оваа марка ја сакаат многумина од мажите, а нивната кампања за пролет лето 2013 нуди одлични предлози како на модерен начин да ги комбинирате своите фармерки.

Diesel_muske_traperice_1

Diesel_muske_traperice_2

Diesel_muske_traperice_3

Diesel_muske_traperice_4

Diesel_muske_traperice_5

Diesel_muske_traperice_6

Diesel_muske_traperice_7

Diesel_muske_traperice_8

Diesel_muske_traperice_9

Diesel_muske_traperice_10

 

Напиши коментар