Дестинации

Dolphin Island Resort – мечтаениот одмор

Зима е, студено е, врне дожд, снегулките исто така се јавуваат…за оние од вас кои не поднесуваат вакво време имаме алтернатива! Станува збор за едно рајско катче кое се наоѓа на едно рајско место.

Ќе ви представиме еден спокоен пет ѕвезден резорт на Фиџи, изграден на приватниот остов наречен Dolphin Island. Како ви звучи?

Најинтересното е што целиот остров се состои само од две вили и ништо повеќе! Подобро, здравје!

 

Напиши коментар