Sweet Home

Дом од соништата: The Amalfi Residence

Оваа прекрасна куќа е олицетворение на комфортен и романтичен начин на живот за кој сите сонуваме. Вистински дом – мечта нели?

Куќата се наоѓа на остров Капри, Австралија и носи со себе чувство за постојана слобода.

Amalfi Residence се наоѓа блиску до реката, има два ката и претставува интересна и динамична комбинација од обеми, како во екстериерот, така и во ентериерот.

А 25 метровиот базен кој протекува од едниот до другиот крај на куќата е доста впечатлив сам по себе и претставува фантастично дополнување на веќе фантастичниот дом.

 

Напиши коментар