Мода

Доминантните пролетни бои според Gucci

Пролетните тенденции за 2013-та не би биле целосни се додека најголемите имиња во модата не се вмешаат и не ни покажат што ни подготвиле за идните топли денови.

Gucci наскоро ја презентираше својата нова колекција потопена во смели и драматични бои за кои слободно можеме да кажеме дека ќе бидат воедно и доминантните бои на пролета.

Дизајнерската куќа освен впечатливите бои нуди и префинети силуети и преубав дизајн на креациите за оваа пролет.

 

Напиши коментар