Sweet Home

Домот на Ванеса Паради

Оваа луксузна куќа е изградена во 1990. година. Поседува пет спални соби и пет бањи.  Прекрасната куќа има базен, џакузи и високи плафони во сите соби. Кујната и дневната се со дупла висина на плафонот се отворени. Трепезарија гледа на дневната соба, а големата спална има сопствена бања и гардеробер. Тука е и канцеларијата која гледа на базенот со зидови на кои е вграден мозаик и соседно џакузи кое е совршено за употреба кога надвор е ладно. Имотот има и гаража со три места за паркирање.

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

DOM VANESE PARADI U HOLLYWOODU

 

 

 

Напиши коментар