Sweet Home

Домовите на руските милјонери

Веќе ви покажавме дел од куќите на руските милјонери сместени во московскиот кварт на богатите каде е и имотот на Наоми Кембал. Сега е време да погледнете и други луксузни имоти сместени во рускиот кварт на богатите што го споредуваат со Беверли Хилс. Фотографиите во нашата галерија се дело од познатиот фотограф Виктор Борзих, а имотите се во сопственост на месни милионери.

 

 

Напиши коментар